Poli, învinsă după o fază contestată

Poli, învinsă după o fază contestată

Formația CSM Politehnica Iași a fost învinsă duminică seară, în deplasare, scor 0-1 (0-0), de CFR Cluj.

Gazdele au dominat în mare parte meciul și și-au creat mai multe ocazii de a marca, însă unicul gol al partidei a venit în urma unei faze contestate vehement de ieșeni.

Prima ocazie importantă a venit în minutul 11, când Omrani a rămas singur în careu, însă Bădic a respins bine în corner. Presiunea clujeană a cotinuat și, în minutul 29, Kelava s-a remarcat la șutul lui Culio. După numai două minute, Deaca irosit o ocazie mare de gol.

Singura mare ocazie de gol a ieșenilor din prima repriză s-a consumat în minutul 38, când după un corner executat de pe dreapta, Cristea a prelungit în careu, iar Cioinac a tras slabm din 10 metri.

În repriza a doua, clujenii au continuat să domine, iar Omrani a trimis peste poartă în minutul 54 din poziție foarte bună.

Unicul gol s-a marcat în minutul 62, când Păun a șutat cu efect în bară, mingea a ricoșat la Deac, care a reluat în paortă. Ieșenii au protestat violent, acuzând neacordarea unei aruncări de la margine dinaintea fazei golului. Antrenorul Flavius Stoican a fost trimis in tribune, iar în minutul 70 galeria ieșeană a fost evacuată de pe stadion din cauza unor torțe aprinse.

În prelungiri, ieșenii puteau restabili egalitatea însă șutul lui Qaka, din marginea careului, a fost respins in corner, iar la faza imediat următoare, Arlauskis a respins greu în corner șutul lui Mihalache.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.