Politehnica Iași, învinsă rușinos la Călărași

Politehnica Iași, învinsă rușinos la Călărași

Formația Politehnica Iași a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, scor 0-2 (0-0), de Dunărea Călărași, după un joc foarte slab făcut de elvii lui Flavius Stoican.

Prima jumătate de oră a fost una extrem de modestă, ambele formații părând mai mult interesate să nu ia gol decât să pună în pericol poarta adversă, cu o ușoară dominare teritorială pentru gazde.

După două șuturi pe poartă expediate de gazde, prin Kanda și Keita, apărate ușor de Rusu, cea mai mare ocazie de gol a ieșnilor a venit după o minge bâlbâită de Ispas, însă Straton a fost pe fază.

La cealaltă poartă, Mihalache îi trimite o pasă perfectă lui Mediop, însă atacabntul gazdelor trage slab și Rusu apară.

Cu un minut îniante de pauză, Cioinac a luat al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, după o ciocnire cu un adversar.

După pauză, în minutul 56, Alexandru primește o minge pe partea stângă de la Kanda și înscrie, cu largul concurs al lui Rus, care a stat spectator.

Deși conduși, ieșenii au apărat incapabili să pună în pericol poarta adversă, ocaziile mari venind trot la poarta lui Rusu. În minutul 60, Mediop a recuperat o minge de la Frăsinescu, a scăpat pe dreapta, ca entrat bine, însă același Frăsinescu a degajat mingea din piciorul lui Alexandru.

În minutul 74, Alexandru a ratat o nouă ocazie la o centrare a lui Kanda.

Cu zece minute înainte final, Kanda a înscris din interiorul careului din pasa lui Alexandru.

Scor final 2-0 și zilele lui Stoican pe banca Iașului par din ce în ce mai puține, asta și din cauza jucătorilor slabi aduși în această vară de noua echipă managerială a clubului.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.