Polițist botoșănean, trimis în judecată pentru luare de mită

Polițist botoșănean, trimis în judecată pentru luare de mită

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpaţilor P.V. şi P.D.M., ambii din județul Botoşani.

Primul este cercetat pentru săvârşirea a trei infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi complicitate la o infracţiune de luare de mită, iar cel de-al doilea, agent de poliție, pentru săvârşirea unei infracţiuni de luare de mită şi trei infracţiuni de complicitate la conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Magistrații au reţinut că, în trei zile diferite din cursul anului 2017, P.V. a condus autovehicule pe drumurile publice de pe raza municipiului Botoşani, fără a deţine permis de conducere, fiind sprijinit moral de fiecare dată de P.D.M., care, în calitate de agent de poliţie, i-a întărit convingerea că nu va fi tras la răspundere pentru faptele sale.

În aceeaşi perioadă, cu ajutorul lui P.V., agentul de poliție a primit de la o terţă persoană suma de 2.000 de euro pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu referitoare la întocmirea actelor de constatare a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.