Poliţist din Suceava atacat cu o sabie în timpul unei percheziţii

Poliţist din Suceava atacat cu o sabie în timpul unei percheziţii

Un poliţist din Suceava a fost grav rănit, în această dimineaţă, în timpul unor percheziţii la traficanţi de droguri din Rădăuţi, judeţul Suceava.

Poliţia Română a transmis, în urmă cu puţin timp, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, că agentul şef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi, de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Suceava, a fost grav rănit, în această dimineaţă cu o sabie.

Poliţistul este în comă indusă, şi se fac eforturi pentru a fi dus cu elicopterul la un spital din capitală. Potrivit purătorului de  cuvânt al Inspectoratului General de Poliţie, Georgian Drăgan, cel care l-a atacat pe poliţist a fost arestat anul trecut, în iulie, tot pentru droguri. El a fost eliberat sub control judiciar.

Mesaj Facebook Poliţia Română: „Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, care,în această dimineață, a fost rănit foarte grav, la cap şi braț, în timpul unei misiuni. Să ne rugăm cu toții ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt, și să se întoarcă în rândurile noastre sănătos!”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.