Polițistul era mai beat decât șoferul pe care l-a oprit în trafic!

Polițistul era mai beat decât șoferul pe care l-a oprit în trafic!

Conform reprezentanților Poliției Județene Arad, un subofițer este cercetat după ce s-a constatat că era băut în timpul programului de lucru.

Polițistul făcea parte dintr-un echipaj rutier care a oprit în trafic, pe raza localității arădene Boftei, un autoturism condus de un bărbat ce băuse. Șoferul fusese testat cu aparatul alcooltest de către polițiști, rezultând o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost transportat de echipaj la spital, în orașul Ineu, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. La spital, șoferul a sesizat că și unul dintre agenții care l-au oprit era băut, astfel că a sunat la 112 să-l reclame, un alt echipaj venind la fața locului pentru a-l testa pe subofițer.

„Polițistul, care făcea parte dintr-un echipaj de poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe linie rutieră, a depistat în trafic un bărbat în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur aer în aerul expirat. Întrucât s-a dispus recoltarea de probe biologice, pe timpul conducerii conducătorului auto la spitalul orășenesc Ineu, acesta a apelat 112, sesizându-ne cu privire la starea vădită de alcoolemie a unui coleg, membru al echipajului de poliție. Subofițerul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad, Lorena Radu.

Luând la cunoștință de starea polițistului, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad a dispus cercetarea prealabilă a agentului de poliție, urmând ca la finalul verificărilor să fie luate măsurile legale.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.