Ponta dă cu… „coloana” în Iohannis!

Ponta dă cu… „coloana” în Iohannis!

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Victor Ponta declanşează un atac pertinent la adresa lui Klaus Iohannis, pornind tocmai de la supărarea şoferilor care sunt blocaţi în trafic de coloana oficială a preşedintelui României.

Ponta dă exemplul americanului Barack Obama, care nu pleacă în deplasări private cu acelaşi sistem de protecţie ca la evenimentele oficiale, şi ironizează faptul că Iohannis nu ştie limba română, vorbind despre „un alt fel de politică”!

Postarea integrală a fostului prim-ministru Victor Ponta:

Eu nu înţeleg de ce îl huiduie oamenii pe Iohannis doar pentru că stau blocaţi în trafic, din Militari pe Valea Oltului şi până în Sibiu! Dl. Iohannis le-a spus de mult că va face „un altfel de politică”! şi se ţine de cuvânt, chiar face totul altfel:

1. Am participat la multe evenimente oficiale alături de preşedinţii României (Iliescu şi Băsescu) şi nu am văzut NICIODATĂ o coloană atât de mare; total inutilă dacă nu eşti preşedintele SUA, Rusia sau China!

2. Din câte cunosc niciun preşedinte (nici măcar Barack Obama) nu pleacă în deplasări PRIVATE (adică în weekend acasă) cu sistem identic de protecţie ca la evenimentele oficiale.

3. Conform legislaţiei în vigoare şi regulamentelor SPP, dispozitivul de protecţie şi coloana oficială este identic pentru Preşedinte şi pentru Prim-ministru. După cum ştiţi foarte bine, eu am mers timp de 4 ani cu o SINGURĂ maşină de protecţie alături de Dusterul în care mă aflam eu (nefiind aşa disperat să îmi cumpăr din bani publici un Mercedes blindat). Această situaţie de normalitate este valabila şi pentru premierul Boc sau pentru premierul Cioloş, pe care nu îl veţi vedea blocând traficul cu 10 maşini după el!

Concluzia – să ne bucurăm când Dl. Iohannis este în Florida (cu mulţi „bodyguards” plătiţi tot din bani publici) sau în deplasări aşa zis oficiale care dureaza dublu decât timpul petrecut vreodată la birou – aşa avem trafic mai bun în Bucureşti şi pe Valea Oltului!

Şi se ţine de cuvânt – „un altfel de politică!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.