Ponta, despre Gorghiu şi Predoiu: „Dumb and Bumber”

Ponta, despre Gorghiu şi Predoiu: „Dumb and Bumber”

Victor Ponta a avut o reacţie interesantă pe Facebook la declaraţiile pe care Cătălin Predoiu, cel pe care PNL îl pregătea să fie prim-ministru, le-a făcut sâmbătă, la întâlnirea Ligii Aleşilor Locali.

Cătălin Predoiu şi-a început discursul cu un banc, cel puţin aşa a crezut el, pentru că în realitate a fost o gafă imensă. „Eşti la Polul Nord şi trebuie să vinzi unui eschimos un elefant roz. Cum faci? Cu atitudinea potrivită. Aşa trebuie să facem şi noi”, a spus Predoiu. „Gluma” nu a fost gustată deloc de Alina Gorghiu, co-preşedinte PNL, care l-a pus la punct pe Cătălin Predoiu. „Eu nu vând elefanţi roz la Pol, dar cu Vasile Blaga conduc un partid cu atitudine. Am un singur lucru să vă spun. După 5 iunie, pe 6 iunie 2016, o să fiţi atât de mulţi primari, viceprimari, preşedinţi de CJ, încât în România va trebui să reinventam conceptul de Opoziţie”, a intervenit Alina Gorghiu.

Referindu-se la această situaţie hilară, Victor Ponta a postat pe Facebook: „Vreţi să vedeţi varianta românească a celebrului film american Dumb and Dumber (Tăntălăul și Gogomanul)!? (grin emoticon) PS – noroc că există Tăriceanu, altfel alegătorii liberali din România trebuiau să emigreze la Polul Nord”.

Fără alte comentarii!

Foto: scenă din „Tăntălăul şi Gogomanul”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.