Ponta – postare virală pe Facebook

Ponta – postare virală pe Facebook

Goana după vizualizări pe online naşte… (nu ne permitem să folosim chiar cuvântul pe care-l vrem)! Deci, naşte! Oameni de genul analistului Ionuţ Iancu, care a scris pentru Ştiri pe surse un text intitulat „Cum scăpăm de ponta?” Nu comentăm cele scrise de autointitulatul analist, însă vom reproduce răspunsul postat de Victor Ponta pe Facebook, care a devenit viral în doar câteva zeci de minute!

Citeşte şi „Să-i învăţăm pe corporatişti să gândească!”

Aşadar, iată răspunsul fostului premier al României (fără nicio modificare):

http://www.stiripesurse.ro/cum-scapam-de-ponta_1148263.html – pai sa va ajut eu si sa va spun cum scapati de mine foarte usor (si eu de voi)!

– Luati tara din dezastru economic si o aduceti in 4 ani pe locul 1 la crestere in Europa;

– Tineti 4 ani fara sa taiati la nimeni un leu, adaugand ceva la pensii si salarii;

– Deblocati fondurile europene si aduceti 10 miliarde de euro in tara;

– Lasati TVA, CAS, impozit pe dividende, pe microintreprinderi asa scazute cum le-am facut eu;

– Construiti ca mine scoli si maternitati (nu penitenciare);

– Scadeti taxele consulare pentru romanii din afara tarii cum am facut eu si luptati-va pentru drepturile lor in tarile respective – nu ii folositi doar la vot dupa care uitati de ei;

– Purtati-va cu romanii precum cu un popor european liber – nu iobagi pe plantatiile strainilor, umiliti si manipulati de arendasii si vatafii autohtoni.

Daca faceti aceste lucruri promit sa imi pastrez contul de Facebook doar pentru poze de familie si sa merg la televizor doar la emisiuni de sport!

Pana atunci insa vad doar un imens Sistem de Propaganda care foloseste toate instrumentele guvernarii sa se lupte cu un om – pe „persoana fizica”!? Guvernul imi ia titlul de doctor din 2003, Macovei vrea sa ma dea afara din Barou unde sunt membru din 2005, tipati sa ajung in inchisoare si pentru ca am participat la asasinarea lui Kennedy, va luptati contra „comunistului” Ponta care avea 17 ani la Revolutie si a fost lider de elevi in Piata Universitatii!

Imi pare rau, dar asta se pare ca nu tine la oameni – pe ei ii intereseaza punctele alea de la inceput nu obsesiile si meschinariile antiPonta!

Asa ca v-am spus ce sa faceti – va urez sincer succes!

PS – eu nu candidez la nimic ( cu exceptia locului de simplu deputat PSD) asa ca spuneti ce vreti despre mine! Dar o sa ajut PSD si ALDE sa castige in Decembrie cu un scor ca in 2012 – ca sa vedeti ca doar cu injuratul si ura nu merge mereu!”

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.