Prefectul a zburat și el cu un avion de agrement în ziua tragediei de la Tătăruși

Prefectul a zburat și el cu un avion de agrement în ziua tragediei de la Tătăruși

Prefectul județului Iași, Marian Șerbescu, a declarant că a zburat și el în cursul dimineţii de sâmbătă cu  avionul de agrement deasupra localităţii Tătăruşi și că aparatul a revenit la sol fără probleme.

Primarul comunei Tătăruși s-a îmbarcat și el în avion și a survolat dealurile localității întorcându-se în siguranță la sol, la fel ca și Costel Gâtlan, adjunctul comandantului IPJ Iași.

Sîmbătă, în jurul orei 17.00, un avion privat de mici dimensiuni, la bordul căruia se aflau pilotul şi copilotul, s-a prăbuşit în apropierea unei păduri din zona localităţii Tătăruşi. Din câte se pare, avionul s-a prăbuşit la scurt timp de la începerea manevrelor de decolare şi se afla la o altitudine mică, pregătindu-se pentru o demonstraţie programată pentru duminică, la zilele comunei Tătăruşi.

Altfel, copilotul avionului prăbuşit sâmbătă este internat la Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iaşi, iar starea sa este stabilă. Deși are unele leziuni, inclusiv la cap, nu este necesară vreo intervenţie chirurgicală.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.