Premieră naţională la Spitalul din Moineşti

Premieră naţională la Spitalul din Moineşti

Spitalul Municipal de Urgență Moinești va organiza pe 31 ianuarie 2020 un simpozion cu tema „Osteonecroza de mandibulă secundară tratamentului cu bisfosfonați – de la prejudecată la adevăr științific”.

La eveniment vor participa medici din diferite specialități: endocrinologie, reumatologie, oncologie și chirurgie buco-maxilo-facială, cu înaltă specializare și expertiză în tematica abordată. Sunt invitați medici din toată țara, inclusiv stomatologi.

Speakeri vor fi: conferențiar dr. Victor Costan, de la Clinica de Chirurgie Buco-Maxilo-Facială Iași, as. univ. dr. Alexandru Florescu, medic endocrinolog la Clinica de Endocrinologie Iași, as. univ. dr. Simona Volovăţ, oncolog la Institutul Regional de Oncologie Iași, și dr. Tudor Azoicăi, medic specialist reumatolog în Belgia.

Evenimentul reprezintă o premieră atât în zonă, cât și în țară, tema abordată fiind una de mare interes, însă nediscutată până în prezent în cadrul altor evenimente medicale într-o manieră amplă cum se intenționează în cadrul acestui simpozion.

Organizatori sunt dr. Roxana Novac, medic specialist endocrinolog, dr. Ovidiu Scovronschi, medic specialist Chirurgie Buco-Maxilo-Facială, și prof.univ. dr. Adrian Cotîrleț, medic primar Chirurgie Generală și managerul Spitalului Municipal de Urgență Moinești.

Participarea la simpozion se face fără taxă, iar participanţii vor primi 6 puncte EMC (educație medicală continuă), maximul oferit pentru o manifestare de o zi.

Simpozionul va avea loc la Sala de Conferințe a Spitalului Moinești, începând cu ora 12:00.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.