Preşedintele PRU: „Partidul România Unită va trece pragul de 5% cu lejeritate”

Preşedintele PRU: „Partidul România Unită va trece pragul de 5% cu lejeritate”

Într-un interviu acordat agenţiei naţionale de presă Agerpres, Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită (PRU), vorbeşte despre voturile pe care le va scoate în alegerile de pe 11 decembrie, despre propunerea de premier şi despre faptul că nu va face alianţe cu „cei care sunt controlaţi de George Soros”.

Întrebat ce scor crede că va obţine PRU în alegerile din iarnă, Bogdan Diaconu a declarat: „Partidul România Unită va trece pragul de 5% cu lejeritate şi va obţine un scor suficient de mare, astfel încât să ne permită să determinăm viitorul României şi românilor, conform cu valorile pe care le promovăm şi în baza cărora am câştigat deja încrederea şi vom obţine votul românilor pe 11 decembrie. PRU este un partid de doctrină, de principii şi de idei, şi acest lucru este principalul stâlp pe care ne bazăm în această campanie. Noi suntem un partid naţionalist, un partid care ne propunem să apărăm interesele României şi ale românilor şi ne propunem să întărim cât mai mult identitatea noastră culturală şi economică în lume”. (…)

Suntem singurul partid din România care şi-a anunţat public atât nominalizarea pentru funcţia de prim-ministru, propunerile pentru viitoarele cabinete ministeriale, cât şi programul de guvernare. Suntem dispuşi să intrăm într-o construcţie, în negocierea pentru a construi o viitoare majoritate parlamentară, cu acele formaţiuni care acceptă preluarea măsurilor pe care PRU le-a propus românilor în această campanie electorală şi cu obiectivul de a nu mai rămâne Dacian Cioloş la Palatul Victoria. Sub nicio formă nu putem avea dialog cu cei care-l susţin pe Dacian Cioloş. Nu puteam avea niciun fel de înţelegeri sau alianţe cu cei care sunt controlaţi de George Soros”.

„Nu este posibil ca 2% din populaţia globului să deţină peste 98% din banii şi resursele planetei”

Haideţi să privim şi noua paradigmă politică mondială şi să vedem că pe viitor, o să vedeţi că timpul îmi va da dreptate, naţiunile vor căpăta din ce în ce mai mare greutate şi importanţă în noua ecuaţie geopolitică. Acestea nu vor mai accepta o suprastructură statală, o cupolă suprastatală care să nu ţină cont de interesele naţiunilor şi să acţioneze după propriile lor interese meschine în detrimentul popoarelor şi statelor. Cred că această globalizare, sau globalizarea în această formă, va dispărea. Nu este posibil ca 2% din populaţia globului să deţină peste 98% din banii şi resursele planetei, nu este drept şi cred că acest lucru nu va mai fi.

Astea sunt principalele semnale şi mesaje pe care le putem extrage din Brexit şi din alegerea lui Donald Trump ca preşedinte al SUA. şi chiar îi solicit lui Klaus Iohannis să elimine de urgenţă membrii reţelei Soros din instituţiile şi structurile statului român pentru un lucru foarte pragmatic – dacă ţine la interesele poporului român”, spune Bogdan Diaconu.

Rugat să caracterizeze mai mulţi politicieni români, preşedintele PRU a spus: „Klaus Iohannis – într-un cuvânt, cred că l-au descris românii: Mutu; Dacian Cioloş – vicleanul; Alina Gorghiu – e o doamnă, nu pot să descriu; Liviu Dragnea – un om serios; Traian Băsescu – rechinul; Victor Ponta – cel mai bun prim-ministru al României; Elena Udrea – e o doamnă, nu mă exprim; Vasile Blaga – cred că porecla lui e binecunoscută şi-l caracterizează: Buldogul; Călin Popescu-Tăriceanu – nu mă exprim; Ion Iliescu – fostul preşedinte al României; Mircea Ionescu Quintus – tot respectul; Crin Antonescu – probabil cel mai bun orator pe care l-a avut politica românească după Revoluţie încoace; Adrian Năstase – probabil cel mai puternic bărbat de stat pe care l-a avut România după Revoluţie; Nicuşor Dan – neicuşor ban; Kelemen Hunor – preşedintele UDMR”.

Sursa: Agerpres

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.