Președintele PSD Iași, atac năucitor la Liviu Dragnea. Nu este iertată nici Sorina Pintea

Imediat ce a pus mâna pe putere, Mihai Chirica, primarul Iașiului, l-a atacat pe Liviu Dragnea, adică exact pe cel care l-a cocoțat pe mai multe funcții în partid și în administrație. Ca să nu rămână mai prejos, dând dovadă de aceleași trăsături de caracter, Maricel Popa, proaspăt ales președinte al PSD Iași, i-a aplicat o lovitură năucitoare aceluiași Liviu Dragnea și, prin ricoșeu, Sorinei Pintea, ministrul Sănătății.

De-a lungul ultimilor ani, Maricel Popa s-a remarcat în special prin modul în care stâlcește cuvintele, prin prietenia cu Mihai Chirica (prietenie cimentată de „măsuța cu laptop” pusă la dispoziția lui Popa la biroul primarului), prin prietenia cu Dragnea, după destrămarea camaraderiei cu Chirica, precum și prin schimbările de look sau de design vestimentar.

Luni, 6 mai, în timpul unei conferințe de presă de doar 30 de minute, Maricel Popa a reușit să se mai remarce printr-un lucru: primul atac la șeful său direct, Liviu Dragnea. Doar nu era să rămână omul mai prejos de predecesorul său, Mihai Chirica, pe vremuri vicepreședinte PSD la nivel național…

Prins în vârtejul reușitelor locale, Maricel Popa o trântește la un moment dat, în timpul conferinței: „Așa cum spuneam altădată, în alt spațiu, noi… noi… unii… este domnul deputat Cioodaru(Tudor Ciuhodaru – n.r.), care poate să vă spună după aceea mai multe… Pentru Spitalul Regional de Urgență, de 15 ani ne chinuim să luăm 50 de milioane… Consiliul Județean, împreună cu departamentul de proiectare și celelalte departamente auxiliare ale Consiliului Județean, s-a reușit în doi ani să luăm 26 milioane de euro aproximativ… O fi bine, o fi rău, dumneavoastră puteți să vă dați seama!”

Cu alte cuvinte, Maricel Popa îi cam spune (indirect) lui Liviu Dragnea că nu a reușit să ia 50 de milioane de euro pentru Spitalul Regional de Urgență de la Iași, în timp ce el, singur, a reușit să obțină 26 de milioane în 2 ani! Nici că nu se găsea un mod mai simpatic de a-i lovi pe Dragnea și, prin ricoșeu, pe Sorina Pintea, cea care are sarcina de a se ocupa de cele 3 Spitale Regionale de Urgență din țară!

Ca să o scurtăm, Maricel Popa începe să-și arate mușchii în fața lui Dragnea. Bravo lui! Așteptăm momentul în care îl va ataca direct!

P.S. În privința lui Mihai Chirica nu ne-am înțelat…

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.