Prestație modestă, rezultat pe măsură

Prestație modestă, rezultat pe măsură

Formația CSM Politehnica Iași a fost învinsă vineri, 6 aprilie, pe teren propriu, de FC Viitorul, scor 0-2 (0-0); după un meci modest făcut de elevii lui Flavius Stoican.

În prima repriză, ambele formaţii şi-au trecut în cont câte o ocazie mare de a marca. Ieşenii au trecut primii pe lângă gol, în minutul 16, când Andrei Cristea a trimis mult peste poartă, singur cu portarul Cojocaru, după ce a fost servit excelent de Jo.

Cu două minute înainte de finalul primei părţi, a venit rândul oaspeţilor să rateze incredibil, prin Voduţ. Ianis Hagi a executat bine o lovitură liberă la colţul lung, Ghiţă a recentrat, dar Voduţ nu a ştiut să profite de indecizia portarului Kelava, trimiţând în bară din apropierea liniei porţii.

Voduţ s-a revanşat şi a deschis scorul, în minutul 60. De această dată, fostul atacant al Voluntariului a profitat de o respingere în faţă a lui Kelava şi a împins balonul în plasă.

Ieşienii au ]ncercat s[ revin[ ]n joc, dar Jo (’62 – lovitură de cap pe lângă poartă) şi Andrei Cristea (’74 – şut razant cu bara, din lovitură liberă) nu au adus golul egalării.

În minutul 86, Ianis Hagi a punctat pentru 2-0, după o centrare de pe partea stângă a lui De Nooijer.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.