Prima victorie pentru Știința Miroslava

Prima victorie pentru Știința Miroslava

Formația Știința Miroslava a obținut prima victorie în actuala ediție de campionat a Ligii a II-a, sâmbătă, în deplasare, în fața formației Metaloglobus, scor 2-1 (1-1).

Elevii lui Cristi Ungureanu par a fi învățat ceva din umilința de etapa trecută, când au fost învinși acasă cu 9-0 de Chindia Târgoviște și au obținut primul succes.

Începutul de meci a fost dominat de gazde, Țintea remarcându-se în minutul 6 la lovitura liberă executată bine de Ghenovici.

Replica ieșenilor a venit după numai două minute, când Taciuc a reușit să deschidă scorul. Lansat în marginea stângă a careului, Alexandru Marin a pasat în centru, iar de acolo Taciuc a îndeplinit o simplă formalitate.

La cealaltă poartă, Țintea sa remarcat din nou la două execuții foarte bune a le lui Ghenovici, în minutele 19 și 25. După numai două minute, Iordache a trimis cu capul în transversală, după o centrare a lui Ghenovici. Dominarea gazdelor a continuat și Țintea a respins greu șutul lui Ghenovici din minutul 36.

Cu patru minute înainte de pauză, gazdele au restabilit egaliatea. Pasă pe culoar a lui Ghenovici pentru Mădălin Martin, care scapă singur în zonă centrală şi şuteză pe jos în dreapta portarului.

Chiar și așa ieșenii puteau intra la vestiare în avantaj, însă în minutul 44 Marin, rămas singur cu portarul, a şutat peste poartă, de la 15 metri.

Repriza a doua nu a mai fost la fel de spectaculoasă, singurele ocazii fiind semnate de Bilciurescu (‘74) pentru gazde și Marin (’76) pentru ieșeni.

În al doilea minut al prelungirilor, elevii lui Cristi Ungureanu au dat lovitura. După o lovitură liberă a celor de la Metaloglobus, Buhăcianu a driblat doi adversari, a depăşit şi portarul, după care a înscris pentru 2-1.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.