Primăria Botoșani nu găsește cine să verifice parcometrele

Primăria Botoșani nu găsește cine să verifice parcometrele

Primăria Botoșani nu a găsit încă firma care să verifice parcometrele, astfel că societatea Eltrans nu va începe pe 1 februarie activitatea de gestionare a parcărilor cu plată.

„Pentru ca societatea Eltrans să poată începe activitatea, este necesar să predăm atât parcometrele cât și acea macara care va ridica mașinile, în stare tehnică bună. În acest sens, am scos pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice două servicii, cel de inspecție și testare tehnică a parcometrelor, respectiv de efectuare a inspecției tehnice a autoutilitarei de ridicat maşini”, a declarat Marian Murariu, viceprimar al municipiului.

Deşi în perioada 15 – 26 ianuarie, anunţurile primăriei au fost publicate pe SEAP de două ori, nicio firmă nu s-a arătat interesată.

„Având în vedere că nu au fost primite solicitări, ne vom adresa conform legii către orice operator economic specializat în domeniu pentru a face aceste inspecții și pentru a putea preda parcometrele şi utilitara societăţii Eltrans”, a mai spus Marian Murariu.

Parcometrele şi utilitare trebuie verificate de firme specializate dat fiind faptul că aceste bunuri nu mai sunt folosite de la finele anului 2014, când s-a încheiat contractul cu firma Hi Speed Recovery. Aceste bunuri au fost cumpărate de la HSR, în primăvara anului 2015, fiind invocată o clauză din contractul încheiat în aprilie 2009.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.