Primarul din Târgu Frumos îi râde în nas prefectului Marian Șerbescu

Primarul din Târgu Frumos îi râde în nas prefectului Marian Șerbescu

Prefectul de Iaşi, Marian Şerbescu, a declarat, într-o conferință de presă, că primarul oraşului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu, trebuie să respecte legea şi secretarul Consiliului Local trebuie să-l suspende pe acesta din funcţie.

Primarul din Târgu Frumos are o condamnare definitivă cu suspendare, fapt care presupune încetarea prerogativelor.

Marian Şerbescu a atras atenţia că documentele de suspendare din funcţia primarului trebuiau semnate de secretarul Consiliului Local.

Pe de altă parte, şi secretarul Felicia Spulber trebuie suspendată din funcţie deoarece a fost acţionată în instanţă fiiind învinuită de abuz în serviciu.

La rândul său, primarul din Târgu Frumos a precizat că secretarul Felicia Spulber s-a autosuspendat din funţie şi documentele urmează să ajungă la Prefectura Iaşi.

Referindu-se la suspendarea sa din funcţia de primar, Ionel Vatamanu a declarat că, legea nu prevede explicit în cât timp secretarul trebuie să înainteze referatul de suspendare din funcţie.

Ionel Vatamnu a mai spus că dacă la Târgu Frumos vor fi alegeri anticipate el îşi rezervă dreptul să candideze din nou deoarece legea nu-i interzice.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.