Primarul Iaşiului dă 130.000 lei pentru transmisiunile live ale ședințelor de Consiliu Local

Primarul Iaşiului dă 130.000 lei pentru transmisiunile live ale ședințelor de Consiliu Local

Două licitaţii lansate de Primăria ieşeană în domeniul promovării evenimentelor şi altor informaţii au ajuns în etapa examinării ofertelor.

Astfel, pentru servicii de transmisiuni în direct (streaming video), producţie video şi realizarea de filme de informare pentru municipalitate, au fost depuse trei oferte: Anvergura Production SRL – 115.450 lei; Target Media SRL – 124.500 lei; Antena TV Group Sucursala Iaşi – 99.800 lei.

Prima firmă are sediul în Bucureşti, a doua este cea care realizează în prezent transmisiunile video de la conferinţele şi declaraţiile de presă ale primarului şi de la şedinţele Consiliului Local, iar a treia face parte din grupul lui Voiculescu.

Primăria este dispusă să dea 130.000 de lei (fără TVA), licitaţia desfăşurându-se după criteriul preţului cel mai scăzut. Urmează evaluarea ofertelor tehnice şi clarificări, dacă este cazul.

La cea de-a doua licitaţie, pentru servicii de producţie grafică şi comunicare online, s-a înscris un abonat mai vechi la contracte cu Primăria, Global Press SRL, care a propus suma de 119.000 lei (fără TVA). În acest caz, urmează evaluarea ofertei tehnice.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.