Primele reprezentaţii la Teatrul „Luceafărul”

Primele reprezentaţii la Teatrul „Luceafărul”

Pe 8 ianuarie 2017 vor avea loc primele reprezentaţii din acest an ale Teatrului Luceafărul Iaşi.

După un 2016 plin de realizări importante (peste 60.000 de spectatori; premiere, dintre care o nouă coproducţie internaţională – „Când visăm” de Verena Koch şi Kerstin Pelt; turnee în străinătate – „Capra cu trei iezi”, în Italia, „Harap Alb”, în Republica Moldova; record de selecţii în festivaluri pentru „Pisica verde” de Elise Wilk – Festivalul Internaţional de Teatru Sibiu, Festivalul de Teatru Nou Arad, Festivalul Atelier Baia Mare, TeenFest Bucureşti, FestFDR Timişoara, Fest(in) pe Bulevard Bucureşti; nominalizare la Premiile UNITER pentru Regie -Bobi Pricop; ediţia a X-a a Festivalului de teatru şcolar „Hai la teatru!”; ediţia a IX-a a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iaşi, premii la festivaluri etc.), trupa Teatrului aşteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul său fidel.

Programul zilei de duminică, 8 ianuarie, arată astfel:

– de la ora 10, la sala mică, un recital cu marionete al actorilor Doina Iarcuczewicz şi Viorel Vîrlan, în longevivul spectacol „Punguţa cu doi bani” după Ion Creangă, o versiune regizorală a lui Constantin Brehnescu, în scenografia Axentei Marfa;

– de la ora 11,30, la sala mare, spectatorii se pot delecta cu aventurile din „Motanul încălţat” după Charles Perrault. Realizatorii spectacolului (aceiaşi Constantin Brehnescu-regia şi Axenti Marfa – scenografia) au imaginat o variantă în spirit franţuzesc, care place deopotrivă celor mici şi celor mari.

Preţul unui bilet este 8 lei. Biletele pot fi achiziţionate de la casieria Teatrului (luni-vineri, între 10-14, şi duminică, între 9,30-13.)

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.