Primii 20 de beneficiari primesc astăzi cheile locuințelor ANL

Primii 20 de beneficiari primesc astăzi cheile locuințelor ANL

Miercuri, 9 august, de la ora 13:00, primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, va preda locuințele ANL (garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere) celor 20 de beneficiari care au primit repartiție, au reconfirmat  dosarele depuse și au semnat contractul de închiriere.

Locuințele sunt situate în strada Făgăraș, nr. 4, 6, 8, 15, 17, 19,  și strada Bucegi nr. 138 A i nr. 140 A.

Sunt primele 20 din cele 85 de locuințe ANL reconfirmate de către beneficiari, din totalul de 105 aprobate prin HCL 264/17.07.2017 (20 de beneficiari nu au reconfirmat dosarul și nu au semnat contractul de închiriere).

Restul de 65 de locuințe ANL pentru care beneficiarii au reconfirmat dosarele și au semnat contractul de închiriere, urmează să fie  predate în perioada următoare. „Din toamna anului trecut s-au făcut eforturi pentru a se elibera imobilele ocupate abuziv, astfel încât un număr cât mai mare de persoane aflate pe lista de așteptare să poată beneficia de o locuință, iar mâine (astăzi – n.r.) predăm primele chei. În perioada următoare vor continua acțiunile de control în vederea clarificării situației juridice a întregului fond locativ, precum și demersurile pentru repartizarea unor noi locuințe”, a declarat Cosmin Necula, primarul municipiului Bacău.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.