Primul punct pentru CSM Politehnica Iași

Primul punct pentru CSM Politehnica Iași

Formația CSM Politehnica Iași a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată duminică, pe teren propriu, în compania echipei Gaz Meta Mediaș, într-un meci contând pentru etapa a II-a a Ligi I.

Lipsită de multe ocazii de poarta, partida putea aduce bucurie fanilor ieșeni în final, când Cristea, scăpat singur spre poartă, a șutat în portarul advers.

Ieșenii încep destul de bine meciul și Greab respinge greu, în corner, șutul lui Chelaru, din minutul 4.

Odată cu trecerea timpului, medieșenii echilibrează disputa și Golubovic trimite periculos, în minutul 36, din „foarfecă“ laterală.

Repriza secundă, ieșenii domină steril și Platini șutează slab, în minutul 50, pentru ca patru minute mai târziu Kelava să se remarce la șutul lui Olaru.

Partida curge spre o remiză albă, când la o gafă a defensivei medieșene, în prelungiri, Cristea scapă singur spre poartă, dar îl ia la țintă pe Greab.

Se termină nedecis și pentru ieșeni urmează o deplasare la Chiajna, cu noua echipă a lui Miriuță.

Antrenorul Flavius Stoican a folosit în această partidă următoarea formulă de joc: Kelava – Bosoi, Cioinac, Frăsinescu, Sin – Pedro, Chelaru (Bădic ’76) – Kizito (Panțîru ’67), Platini, Spătaru (Qaka ’46) – Cristea.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.