Prins cu permis de conducere italian fals

Prins cu permis de conducere italian fals

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară marca Dacia 1307, condusă de B.C., în vârstă de 25 de ani.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, bărbatul a prezentat și un permis de conducere cu însemnele autorităților italiene.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la control, oamenii legii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals. În urma verificărilor efectuate, s-a concluzionat că tânărul nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.