Prins cu un buletin fals

Prins cu un buletin fals

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Sculeni au descoperit o carte de identitate falsă, pe care un cetățean din Republica Moldova, Samoil G., în vârstă de 20 de ani, a spus că trebuia să o predea unui prieten care lucrează în Germania.

„În baza unei analize de risc pe linia migrației ilegale, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra persoanei și au descoperit, în borseta bărbatului, o carte de identitate cu însemnele autorităților române. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate lucrătorii noștri au stabilit că documentul este fals. Cu privire la cele constatate, Samiol G. a declarat că a preluat cartea de identitate din Republica Moldova de la o femeie, soția unui prieten, și trebuia să o înmâneze soțului acesteia, care lucrează în Germania”, au declarat reprezentanții ITPF Iași.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.