Priviţi şi vă minunaţi. Aşa arată un consilier judeţean PMP

Priviţi şi vă minunaţi. Aşa arată un consilier judeţean PMP

Dacă priviţi pozele de mai jos veţi înţelege, după ce vă veţi minuna, de ce este bine ca uneori să mai ai şi simţul penibilului.

Mare consilier judeţean la Iaşi, ales pe listele PMP, Alin Aivănoaei a dat zilele acestea o mostră de reprezentativitate pentru comunitatea celor care l-au votat. Pe principiul „alesul este imaginea alegătorului”, Aivănoaei a postat pe pagina sa de Facebook câteva poze de la o partidă de pescuit, dezvăluindu-şi astfel pasiunea pentru… pozele în chiloţi! Dincolo de penibilul imaginilor, dar şi de faptul că până la urmă fiecare om face exact ce vrea pe pagina lui de Facebook, rămâne totuşi un mare semn de întrebare legat de cum ar trebui să se prezinte în faţa oamenilor o persoană publică. Dacă răspunsul coincide cu viziunea lui Aivănoaei, nu ne rămâne altceva decât să ne aşteptăm să-l vedem în chiloţi şi la bustul gol şi în şedinţele de consiliu judeţean, explicându-i sobrului Vitorel Lupu cum ar trebui abordate marile proiecte ale Iaşiului.

Citiţi şi: Primarul Iaşiului: „Există un PSD al intelectualilor şi un PSD al analfabeţilor”!

Alin Aivănoaei a fost ales în 2012 consilier judeţean pe listele PPDD, a fost la un moment dat vicepreşedinte al CJ Iaşi, iar în 2016 a devenit din nou consilier, dar pe listele PMP. Pe 9 februarie 2016, Alin Aivănoaei a fost condamnat la un an de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei. El a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii DNA, în dosarul „Albumul”.

Despre acest dosar, dar şi despre condamnarea lui Aivănoaei puteţi citi aici!

Sursa foto: Facebook

alin-aivanoaei-1alin-aivanoaei-2

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.