Profesoară reţinută pentru act sexual cu un elev UPDATE

Profesoară reţinută pentru act sexual cu un elev UPDATE

O profesoară în vârstă de 40 ani a fost reţinută, marţi, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor. Arestată preventiv pentru 30 de zile, ea a fost plasată acum în arest la domiciliu, judecătorii ţinând cont de faptul că este însărcinată în 7 luni!

Crinela Marc este profesor de limba şi literatura română la Seminarul Teologic „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Piatra Neamţ. Profesoara a fost prezentată astăzi judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtător de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Anchetatorii au stabilit că femeia a întreţinut relaţii sexuale cu un minor, care îi era elev, în clasa a XI-a, în perioada decembrie 2015 – iunie 2016. Pe 17 noiembrie 2016, băiatul a dispărut de acasă. În aceeaşi zi a fost semnalat un caz de suicid de pe podul care traversează râul Bistriţa în Piatra Neamţ. După o lună, cadavrul tânărului a fost găsit la barajul de la Reconstrucţia.

Anchetatorii au stabilit că adolescentul, elev la Seminarul Teologic, s-a sinucis.

Profesoara care ar fi avut relaţii intime cu elevul a fost audiată de procurori şi, în urma probelor strânse, inclusiv de la martori, a fost reţinută, marţi, pentru act sexual cu un minor.

Femeia este soţie de preot, are 3 copii minori şi este însărcinată în luna a şaptea.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.