Profesorul acuzat de hărțuire, judecat în stare de libertate

Profesorul acuzat de hărțuire, judecat în stare de libertate

Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui Petrică Angheluș, profesor de sport la Colegiul „Mihail Sadoveanu“, acuzat de hărțuire sexuală.

Profesorul a fost acuzat de o elevă din Republica Moldova că a sunat-o insistent pe telefonul personal, și a invitat-o la cafea, dar eleva a refuzat. Petrică Angheluș a insistat, promițându-i haine și bani în schimbul unei relații extrașcolare. Tânăra l-a refuzat categoric și a anunțat conducerea școlii.

„În actul de sesizare s-a reținut că în zilele de 9.03.2017, ora 20.01, 14.03.2017, ora 18.26 și 19.03.2017, ora 17.43, inculpatul, profesor în cadrul unei unități școlare din municipiul Pașcani a efectuat trei apeluri telefonice de pe terminalul său mobil pe terminalul mobil aparținând persoanei vătămate O. A. în vârstă de 18 ani, elevă la o unitate școlară din mun. Pașcani, căreia i-a propus să se întâlnească și să-i ofere diferite bunuri pentru a intreține cu aceasta relații sexuale“, au arătat procurorii.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.