Program prelungit de lucru și ghișee noi deschise la Serviciul Pașapoarte

Program prelungit de lucru și ghișee noi deschise la Serviciul Pașapoarte

Serviciul Pașapoarte din Piatra Neamț va avea program prelungit de lucru cu publicul, pentru a se evita aglomerația specifică perioadei de vară.

Prefectului județului Neamț, Vasile Panaite, a prezentat joi, 6 iulie 2017, măsurile luate în vederea eficientizării preluării și procesării documentelor pentru eliberarea pașapoartelor, astfel încât să fie evitată aglomerația. „Activitatea de procesare a documentelor se va face și în zilele de sâmbătă și duminică, iar dacă va fi nevoie, în vârful de sarcină, vom face și preluări de documente. Estimăm că, prin cele 6 ghișee care vor fi deschise în luna august, vom putea procesa în fiecare zi circa 350 de cereri din partea publicului, față de 200 -240 cât se procesează acum”, a declarat prefectul Vasile Panaite.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor din Roman, doi angajați ai Serviciului Pașapoarte vor merge de două ori pe săptămână în acest municipiu, pentru preluarea de documente, urmând ca procesarea acestora să se facă la Piatra Neamț. Potrivit prefectului, la Roman se vor prelua de fiecare dată maximum 50 de cereri.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.