Program special de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului. Cum vor funcționa băncile, supermarketurile și mall-urile

Program special de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului. Cum vor funcționa băncile, supermarketurile și mall-urile

Oficiile poștale și unitățile bancare sunt deschise luni, 14 august, când doar bugetarii au zi liberă, dar vor fi închise marți, 15 august, fiind zi liberă legală acordată pentru sărbătoarea religioasă numită Adormirea Maicii Domnului, cu excepția sucursalelor din centrele comerciale mari.

Hipermarket-urile, supermarket-urile și mall-urile vor funcționa după programul normal pe toată perioada mini-vacanței.

Programul anunțat de Poșta Română este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora ziua de marți, 15 august, este declarată zi de sărbătoare legală, în care nu se lucrează, iar toate oficiile poștale din mediul urban și rural vor fi închise. Luni, 14 august 2017, subunitățile poștale vor funcționa conform programului normal de lucru.

Sucursalele băncilor vor fi deschise luni, 14 august, dar vor fi închise marți, 15 august, cu excepția unităților din mall-uri și marile centre comerciale, unde vor funcționa după programul acestora.

Bancomatele și mașinile multifuncționale vor fi disponibile permanent, clienții având la dispoziție serviciile de internet și mobile banking pentru a realiza diverse operațiuni și tranzacții.

Marile lanțuri de retail și centrele comerciale au anunțat că toate magazinele lor vor funcționa în zilele de 14 și 15 august după programul obișnuit.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.