Programul cazărilor la Universitate

Programul cazărilor la Universitate

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ (UAIC) Iași a făcut public programul cazărilor studenților pentru anul universitar 2017-2018.

Astfel, pe 11 septembrie va avea loc repartizarea locurilor de cazare către facultăți, iar pe 22 septembrie – afișarea la facultăți a listelor cu studenții care au primit dreptul de cazare.

Etapa I va fi între 25 – 28 septembrie, și presupune eliberarea dispozițiilor individuale de cazare, iar în data de 28 septembrie, dispozițiile de cazare vor fi eliberate până la ora 15.00 și cazarea efectivă se va efectua până la ora 17.00.

Pe 28 septembrie, la ora 17.00 va avea loc anularea tuturor dispozițiilor de cazare ale studenților care nu s-au cazat, prin considerarea depășirii termenului de valabilitate al acestora. Pe 29 septembrie, la ora 12.00, va avea loc raportarea de către Direcția Servicii Sociale Studențești a locurilor rămase libere către facultăți. Tot pe 29 septembrie facultățile vor afișa listele cu studenții care au primit dreptul de cazare.

Etapa a II-a va fi pe 30 septembrie, atunci urmând să fie eliberate dispozițiile de cazare către studenții care nu au primit dreptul de cazare, în ordinea descrescătoare a mediilor. Dispozițiile de cazare eliberate începând cu această data sunt valabile 24 de ore. Pe 1 noiembrie, la ora 8.00, începe depunerea cererilor de cazare la Biroul Social al Direcției Servicii Sociale Studențești.

Tarifele de cazare în căminele studențești se stabilesc în funcție de cheltuielile raportate la un loc de cazare și în funcție de gradul de confort din fiecare cămin studențesc. Acestea variază între 120 lei/loc/lună (5 locuri în camera), în caminele C4, C6, C7, C8, C10, C12, C13, la 500 lei/loc/lună în Akademos sau 440 lei/loc/lună în Gaudeamus.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.