Programul pentru școli, cu bani de la Consiliul Județean

Programul pentru școli, cu bani de la Consiliul Județean

Consiliul Judeţean va derula procedurile pentru achiziţia produselor şi derularea măsurilor educative aferente „Programului pentru şcoli” pentru un număr de şapte unităţi administrativ-teritoriale, care au refuzat să îşi asume responsabilitatea derulării acestor proceduri.

Comunele care nu și-au asumat procedurile sunt sunt Ion Neculce, Mădârjac, Răducăneni, Ruginoasa, Schitu Duca, Sineşti şi Paşcani.

Pentru restul UAT-urilor, au fost repartizate sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată, în vederea finanțării ”Programului pentru Școli al României” în perioada ianuarie- iunie 2019.

Au fost aprobate cheltuielile de funcționare pentru centrele de zi de la Ciurea, Cotnari, Fântânele, Heleșteni, Ion Neculce, Miroslava, Mogoșești-Iași, Ruginoasa, Scobinți, Tomești, și au fost repartizate totodată, pentru fiecare unitate administrativ teritorială, sumele corespunzătoare cotei de 7,5% din impozitul pe venit, estimate a se încasa la bugetul de stat în acest an, reprezentând un fond la dispoziția CJ.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.