Promoţii de până la 70% la Iulius Mall Iaşi

Promoţii de până la 70% la Iulius Mall Iaşi

Începutul anului 2016 aduce veşti bune pentru pasionaţii de shopping, pentru că Iulius Mall Iaşi le urează „Happy New Sales”! Magazinele brandurilor îndrăgite se întrec în promoţii atractive la ţinute fashion, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi multe alte articole, care ajung până la 70%.

La Iulius Mall s-a dat startul celui mai aşteptat sezon de shopping, când piesele vestimentare mult dorite sunt la preţuri ispititoare. Promoţii de până la 70% propun magazinele Terranova, Nichi Cristina Nichita, Fruscio, Casual Style, One Star Fashion şi Eponge. O garderobă în tendinţe, la preţuri înjumătăţite, se poate alege de la Bershka, Koton, Massimo, Casa Wanda, Bigotti, BSB, Irina Schrotter, Junker, Motor, Ina Design, Rocco, Golden Point şi Ani΄s. Cei care vor ţinute elegante, cu discount de până la 20%, sunt aşteptaţi la Karma. Oferte atractive se găsesc la Zara, Stradivarius, Oysho şi la multe alte branduri.

Ieşenii care vor să se bucure în noul an de încălţăminte la modă trebuie să ştie că sunt promoţii de până la 50% la CCC şi In Tempo. De oferte speciale vor beneficia şi clienţii celorlalte magazine de profil.

Cei care adoră bijuteriile şi accesoriile au un motiv în plus să meargă la cumpărături în Iulius Mall Iaşi. Sabrini, Meli Melo şi Elisa au pregătit oferte de până la 50%.

În această perioadă, amatorii de mişcare găsesc echipamente sportive la preţuri mai avantajoase cu până la 50% la Bodyline, iar pasionaţii de lectură sunt întâmpinaţi cu promoţii de până la 50% de Litera. Şi Cutia Muzicală propune oferte, de până la 50%, iar sugestiile de cadouri de la Color au discounturi de până la 30%.

Lista completă a promoţiilor de sezon se găseşte pe site-ul www.iuliusmall.com/iasi.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.