Prostia urlă pe internet. Astăzi adevarul.ro

Prostia urlă pe internet. Astăzi adevarul.ro

Pe principiul corupţia ucide, se pare că internetul tâmpeşte. Două articole, publicate în două zile diferite, pe adevarul.ro arată că astăzi oricine poate scrie orice fără nici cea mai mică tentativă de corectitudine.

Aşadar, pe 5 iunie, un articol intitulat „Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Iaşi” spune ceva de genul: „Potrivit declaraţiilor din campanie, cei de la PSD îl vor susţine pentru funcţia de preşedinte pe Victorel Popa, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Iaşi şi preşedinte interimar al instituţiei după arestarea lui Relu Fenechiu”. Aşadar, aţi înţeles. Preşedinte la Consiliul Judeţean Iaşi va fi Victorel Popa, preşedinte interimar al instituţiei după arestarea lui Relu Fenechiu. Prostie cât cuprinde. Relu Fenechiu nu a fost niciodată preşedinte al CJ Iaşi; poate autorul a vrut să scrie Cristian Adomniţei. Ce-i drept, numele celor doi chiar seamănă!!! Dar, să faci din Victorel Lupu şi Maricel Popa un om „nou”, Victorel Popa, este mai mult decât prostie…

Lucrurile nu se opresc, însă, aici. Pe 7 iunie, pe acelaşi site, adevarul.ro, apare un articol, „Cum şi-au împărţit partidele primăriile din ţară”, în care tâmpenia este reluată: „Iaşi. Candidat favorit la CJ: Victorel Popa (PSD)”! Pozele de mai jos sunt cât se poate de elocvente, chiar dacă, între timp, s-au mai făcut nişte corecturi.

Dar, prostia nu s-a oprit aici. Textul a fost preluat pe Facebook de Cezar Pădurariu, colaborator la acelaşi Adevărul, care, mai mult, spune: „Cam aşa stă treaba la numărul de primării câştigate. A se înţelege că unde este roşu, în mare majoritate, va pune PSD şefi de consilii judeţene, acolo unde vine adevăratul purcoi de bani”. Mare ziarist şi ăsta! De când numărul de consilieri judeţeni depinde de numărul de primării câştigate? Exprimare de ziarist învăţat să scrie doar după dictare! Prietenii ştiu de ce!

Şi prostia continuă, pentru că postarea lui Pădurariu este distribuită de Marius Sorin Dangă (actual consilier judeţean PNL), care, la rândul lui, scrie: „Să mai spună cineva că nu există legături între Autostradă – Dezvoltare – Liberalism”. Â

Deştept şi Dangă ăsta. A înghiţit pe nemestecate ce a scris Pădurariu, care la rândul lui, pe lângă exprimarea confuză, a mai şi preluat un text scris greşit. Dar, ce să-i faci. Internetul să trăiască. Aşa mai vedem şi noi câtă prostie există în ţara asta!

adevarul-1adevarul-2

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.