Protest al instructorilor auto în fața Prefecturii ieșene

Protest al instructorilor auto în fața Prefecturii ieșene

 

Peste 100 de instructori auto și reprezentanți ai școlilor de șoferi din Iași au protestat, luni, 21 august, timp de două ore, în fața Prefecturii.

Potrivit unui ordin de ministru (OMT 733/2013), care ar urma să intre în vigoare de la 1 septembrie, pentru ca o școală de șoferi să poată funcționa este necesar un procent de promovabilitate de 50 la sută. De asemenea, se impune asocierea a câte 4 astfel de instituții și obligativitatea montării de camere video în mașinile de școală.

O delegație a protestatarilor a înmânat reprezentanților Prefecturii Iași o petiție adresată Guvernului, prin care se solicită abrogarea respectivului ordin, după cum a anunțat Radu Dan, președintele Sindicatului Județean al Instructorilor Auto Iași.

Un comentariu la "Protest al instructorilor auto în fața Prefecturii ieșene"

  1. Zirak Baidu   03/10/2017 at 9:08 am

    Slugi la patron cu 60-80 leipe ora.
    Nu e mai simplu sa i pacalesti.Un ordin ce nu tine cont de libertatea individului, un ordin emanat de minti rigide comunistoide.Daca esti instructor auto independent cu masina personala afla cum au procedat colegii tai: au mers la o scoala de soferi autorizata, au facut acte de vanzre cumparare catre scoala a masinii instructorului, patronul i-a angajat cu conditia sa-si plateasca singuri legislatioa, taxele si impozitele catre stat si uite asa e capitalismul romanesc.Fara independenta, fara initiativa privata. La comun-comunism.

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.