Protest la Universitate împotriva ministrului justiției

Protest la Universitate împotriva ministrului justiției

Mai mulți ieșeni s-au adunat sâmbătă, 24 martie, în fața Universității “Alexandru Ioan Cuza” Iași, și au cerut demisia ministrului Justiției, Tudorel Toader.

Protestatarii ai strigat „Demisia!”, „Tudorel, nu ești ieșean! Marș la Dragnea-n Teleorman!”, „DNA să vină să vă ia!” și „Kovesi, nu ceda! Noi suntem de partea ta!”.

„Un ministru care apără interesele corupților, care este susținut de o alianță al cărei unic scop este slăbirea independenței justiției și care nu are nicio problemă că în fruntea țării se află un condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și o persoană trimisă în judecată pentru mărturie mincinoasă, un înalt demnitar care este dispus să accepte orice „comandă” pentru a-și păstra funcția, care încropește un raport oficial pe baza unor informații nedovedite, rostogolite de persoane aflate în faza de cercetare, NU ARE CE CĂUTA ÎN FRUNTEA MINISTERULUI JUSTIȚIEI! În plus, Tudorel Toader, în calitatea sa de Rector al celei mai vechi Universități din țară, reprezintă o sfidare la adresa mediului academic din oraș și din țară”, au scris organizatorii protestului pe Facebook.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.