PSD crapă de invidie când aude de UNPR

PSD crapă de invidie când aude de UNPR

Dacă s-ar organiza un concurs de spus minciuni, la Iaşi competiţia ar fi câştigată detaşat de Partidul Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) şi al lui conducător, deputatul Gheorghe Emacu.

Acest minuscul partid ţinut mult timp la guvernare de un general pe care nici măcar adepţii săi nu-l recunosc ca atare, Gabriel Oprea (cel despre care Traian Băsescu spunea la un moment dat că face parte din mafia personală a lui Adrian Năstase), se laudă prin dulcele târg al Ieşilor că a ajuns să numere la nivelul întregului judeţ 20.000 de membri. O cifră care l-ar putea face până şi pe Emacu să roşească, mai ales că uneori îi este imposibil să numere şi până la 100 (cunoscătorii ştiu de ce)! Ca să nu mai spun că cifra ăi face pe cei de la PSD Iaşi să moară de invidie, mai ales că Victorel Lupu a avut proasta inspiraţie de a fi sincer şi de a declara recent că la nivelul întregului judeţ Iaşi partidul numără doar 13.000 de membri!

Şi, totuşi, plin de membri, adepţi şi simpatizanţi, UNPR Iaşi ezită să meargă singur în alegerile din 2016. Oare de ce? O fi cifrele de vină?

sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.