PSD Iaşi şi-a stabilit candidatul pentru Consiliul Judeţean

PSD Iaşi şi-a stabilit candidatul pentru Consiliul Judeţean

După îndelungi căutări, care au durat fix atât cât au durat, PSD Iaşi şi-a găsit omul pe care să-l considere „locomotiva” partidului pentru Consiliul Judeţean. Din păcate (sau din fericire) acesta nu este din PSD!

Întâlnire de foc luni dimineaţa (8 februarie) între PSD Iaşi şi UNPR, întâlnire de la care, normal, a lipsit viceprimarul cu atribuţii de primar Mihai Chirica. Având mână liberă de la şeful Liviu Dragnea să încheie ce alianţe vrea cu UNPR, conducerea PSD s-a gândit să împuşte mai mulţi iepuri dintr-o dată. Aşa se face că, după cum afirmă surse din partid, Victorel Lupu & Co au decis să-l pună pe medicul Marin Burlea drept candidat al „alianţei” pentru Consiliul Judeţean. În felul acesta, Lupu se poate pensiona liniştit, Cristi Stanciu îşi poate vedea de afaceri în continuare, iar Mihaela Ivancia (greu de crezut, dar şi ea intenţiona să fie „locomotivă”) poate conduce şi mai bine (!) Organizaţia de Femei a PSD.

În acest an, preşedinţii de consilii judeţene vor fi aleşi indirect, prin votul consilierilor judeţeni, şi nu direct, ca în 2012, prin votul cetăţenilor.

Singura problemă în alegerea medicului Marin Burlea este că, fiind un om cu vederi de dreapta, este greu de crezut că, odată ajuns la vârful CJ, nu va fraterniza cu prietenii lui de o viaţă, liberalii. Asta cu atât mai mult cu cât „motivul” pentru care a plecat de la PNL la UNPR a căzut între timp, fiul său, Lucian Burlea, nemaifiind director la Spitalul „Socola”.

Aşadar, cu Mihai Chirica la Primărie şi Marin Burlea la Consiliul Judeţean, viitorul PSD Iaşi este asigurat!!! 

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.