Punct scos de Politehnica Iași la Mediaș

Punct scos de Politehnica Iași la Mediaș

Formația Politehnica Iași a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată în această seară, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaș. Fără mai mulți titulari, lăsați acasă de antrenorul Flavius Stoican, din „rațiuni tehnice“ Poli a făcut un nou joc modest, doar prestația slabă a gazdelor și eliminarea ușoară a lui Olaru făcând ieșenii să plece neînvinși.

Prima jumătate de oră de joc ambele formații au chinuit teribil fotbalul.

În mintuul 35, Sanoh are o cursă pe partea dreaptă, centrează pentru Enoh, însă acesta este blocat ușor. La cealaltă poartă, șutul lui Rondon, din minutul 38, trece pe lângă poartă. Cea mai importantă fază a primei reprize se consumă în prelungiri, când Nascimento bate bine o lovitură liberă, scoasă greu în corner de Pleșca.

După pauză, în minutul 52, Olaru este eliminat ușor pentru al doilea galben, iar la faza următoare Sanoh înscrie cu noroc din interiorul careului, după Zaharia nimerise bara.

Deși era mai bine de jumătate de oră de joc, Sotican mută defensiv, iar medieșenii nu se lasă prea mult invitați în atac, deși au un om în minus. În minutul 60, după o lovitură liberă Larie restabilește egalitatea.

Până la final, ambele echipe sunt mulțumite cu rezultatul. În prelungiri, Rus reușește să trimită balonul în paortă, însă în prealabil Mihalache faultase în atac.

Se termină 1-1 și ieșenii scot un punct important, deși ar fi putut scoate mai mult dacă Stoican ar fi cerut un joc mai curajos în fața unui adversar ce a evoluat cu frâna de mână trasă și având un jucător în minus.

 

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.