Puricele, elefantul şi consilierul liberal Boz

Puricele, elefantul şi consilierul liberal Boz

Nu ştiu câţi dintre dumnevoastră au auzit de consilierul judeţean PNL Eduard P. Boz (aşa se semnează el pe pagina de Facebook). Dacă nu aţi auzit, vă spun eu că este un avocat din Iaşi la fel de renumit în această calitate ca şi în cea de politician.

Dar, să o luăm cu începutul. Pe pagina sa de Facebook, consilierul PNL Eduard P. Boz are 180 de prieteni. Cred că, în opinia lui Box, acest număr este mic, deoarece văd că se tot agită să-i înmulţească. Altfel nu-mi explic de ce s-a trezit zilele trecute să posteze tot felul de chestii legate de situaţia în care se regăseşte în aceste momente postul de televiziune Antena 3. Una dintre primele postări zice cam aşa: „Imagine de la mitingul Antena 3 surprinsă de camerele web ale RCS & RDS. M-am mai liniştit. smile emoticon”.Textul este urmat şi de un link, care ar fi trebuit să completeze cuvintele cu nişte imagini. Numai că, ce să vezi, link-ul duce către nişte filmări în timp real, din zona Casa Poporului. Probabil că la un moment dat au fost surprinse şi imagini de vineri, din timpul întâlnirii Antena 3 cu telespectatorii lor, dar ieri, din păcate, erau cu totul alte imagini! Acum nu mai contează.

Pentru cultura generală a domnului Boz, trebuie să-i spun, totuşi, că Antena 3 a scos în stradă mult mai mulţi oameni decât are PNL Iaşi prieteni pe Facebook. Aşa că, domnule Eduard P. Boz, în situaţii ca acestea, oricât de popular ai vrea să ajungi pe Facebook, cred că ar fi mai bine să te gândeşti de două ori înainte de a face un lucru. Mai ales că eşti şi avocat, nu-i aşa?

Încurajat (mă scuzaţi) de reuşită, Boz a mai venit cu o postare: Antenele au adus la miting toate vedetele, cântăreţi şi au mediatizat intens evenimentul pe toate canalele… Rezultatul: un MARE eşec!”. Cu alte cuvinte, nu a înţeles nimic. Motiv pentru care îi mai spunem o dată: PNL Iaşi pe Facebook are doar 2.411 prieteni! Antena 3 a scos în stradă mult mai mulţi oameni. Oare ce înseamnă asta? De altfel, stau şi mă întreb acum, PNL Iaşi are tot atâţia membri câţi oameni a mobilizat Antena 3 în stradă, într-o zi ploioasă? Credeţi-mă, membrii PNL sunt mult mai puţini.

Toate astea nu au făcut însă decât să-mi aducă aminte de un banc din vremea copilăriei:

Nişte purici stăteau pe un elefant. Acesta a ajuns să nu-i mai suporte, s-a ridicat în două picioare şi a început să se scuture. Un purice a rămas mai mult decât ceilalţi pe elefant.

A doua zi, aceeaşi schemă, cu acelaşi purice erou.

A treia zi, povestea se repetă, numai că puricele erou se ţine mai bine şi reuşeşte să ajungă la gâtului elefantului. Văzând aceasta, ceilalţi purici, deja căzuţi, încep să strige: sugrumă-l, sugrumă-l!”

Nu ştiu de ce, dar puricele erou mi-a amintit cumva de Eduard P Boz, consilier judeţean din partea PNL Iaşi şi avocat!

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.