Rădeanu își deschide centru comercial la Suceava

Rădeanu își deschide centru comercial la Suceava

Omul de afaceri ieșean Costel Rădeanu, proprietarul Egros, va deschide un complex comercial în apropierea Bazarului şi a Shopping City Suceava.

După modelul patentat la Iași, cu Egros, Rădeanu a transformat fostelor unităţi de producţie ale fabricii de mobilă Mobstrat în spaţii comerciale. Cele două hale, una de 14.000 de mp şi cealaltă de 4.000 de mp, vor fi unite între ele cu o nouă construcţie, de 2.000 de mp, cu stâlpi şi grinzi metalice cu panouri sandwich.

Noul complex comercial va avea o suprafaţă desfăşurată de 20.200 de mp.

În hala mare, vor fi aproximativ 600 de standuri plus 10 spaţii comerciale cu suprafeţe mai mari, o zonă de mese de 300 de mp, dar şi spaţii administrative.

În hala mică vor fi deschise 200 de standuri, iar la etaj vor fi spaţii administrative.

În spaţiul construit între cele două clădiri existente vor fi alte 62 de standuri, dar şi unele spaţii comerciale cu suprafeţe mai mari, precum şi o zonă de mese.

În total, complexul va găzdui aproape 850 de standuri comerciale, plus 12 spaţii comerciale de dimensiuni mai mari, două zone tip „food-court” și grupuri sanitare.

Noul spaţiu commercial va beneficia de 508 locuri de parcare.

Consturcția ar urma să fie gata la data de 29 mai 2019, însă, noul centru comercial ar putea să-şi înceapă activitatea chiar de anul viitor.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.