Reabilitarea sediului SRI Iași a fost amânată! Contractul este de peste 8 milioane lei

Reabilitarea sediului SRI Iași a fost amânată! Contractul este de peste 8 milioane lei

Procedura de licitația pentru realizarea unor lucrări de reabilitare termică a sediului SRI Iași a fost amânată pentru o lună de zile. Inițial, aceasta trebuia să aibă loc pe 9 decembrie, dar a fost amânată până pe data de 9 ianuarie 2020. Modificarea vine la solicitarea operatorilor economici. Prevederea bugetară a procedurii este de 8,3 milioane lei, fără TVA, adică 1,7 milioane euro.

„Implementarea acestor soluții reprezintă o lucrare complexă care presupune: decopertarea pereților exteriori de marmură/travertin, pregătirea suprafeței exterioare a clădirii pentru aplicarea stratului de termoizolație, aplicarea stratului de termoizolație, inclusiv protecția acestuia și aplicarea unui nou strat de tencuială, inclusiv refacerea finisajelor anvelopei (zugrăveli exterioare). La aplicarea termosistemului se va acorda o atenție deosebită închiderii punților termice existente, în special la racordarea cu soclurile, cu aticele, cu cornișele de la terase și căptușirea termoizolantă a tuturor glafurilor exterioare”, se arată în caietul de sarcini.

Clădirea administrativă are regimul de înălțime S+P+6, suprafața încălzită fiind de 4.045 mp. Lucrarea este finanțată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 3.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.