Reabilitarea vămilor Albița și Sculeni

Reabilitarea vămilor Albița și Sculeni

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Iași intențonează să reabiliteze birourile vamale de la Sculeni și Albița.

În acest sens, DGRFP Iași a comandat servicii de proiectare pentru realizarea documentațiilor necesare în valoare estimată la 131.092 lei, fără TVA. Contractul va fi atribuit direct, ofertele urmând să fie depuse până pe data de 24 octombrie. După realizarea proiectării, se vor ști cu exactitate care vor fi costurile de execuție. Altfel, DGRFP Iași a organizat o licitație pentru reabilitarea mai multor birouri vamale. După verificarea dosarelor două firme au fost acceptate pentru sesiunea de deschiderea a ofertelor. Este vorba despre Compania Construcții Feroviare SA din Câmpulung Moldovenesc și Delta Con SRL din Dorohoi.

Prevederea bugetară era de 675.000 lei. După analizarea ofertelor, firma din Dorohoi a fost declarată câștigatoare, cu o ofertă de 608.027 lei și va realiza lucrări de reparații la platforme de scanare și câi de rulare în cadrul vămilor Sculeni (Iași), Siret (Suceava), Stânca-Costești (Botoșani) și Albița (Vaslui).

Se vor face reparații la platforma de scanare și la căile de rulare, plus marcaje rutiere, separatori de trafic, plantare de stâlpi pentru indicatoare de circulație rutieră din metal.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.