Realitatea crudă din spatele unei naşteri

Realitatea crudă din spatele unei naşteri

Instagram nu reflectă întotdeauna realitatea. Acesta este motivul pentru care Stephanie Rothstein Bruce, o alergătoare profesionistă, a decis să apeleze la această reţea socială pentru a dezvălui cum arată în realitate corpul unei femei după naştere.

Pe contul de Instagram, Stephanie a prezentat urmele lăsate pe corpul său de cele două sarcini pe care le-a avut până acum, cu ridurile şi vergeturile aferente, după cum explică Huffington Post, ediţia spaniolă.

Imaginile postate de tânăra mamă sunt însoţite de mesaje puternice, destinate tuturor mamelor. „Când mă uit în jos văd vergeturile care sunt acolo pentru a rămâne, musculatura abdominală care trebuie întărită în continuu, gambe puternice şi picioare gata să-şi ia zborul”, scrie tânăra pe una dintre postări.

Stephanie Rothstein Bruce se pregăteşte în acest moment pentru apropiatele Jocuri Olimpice de la Rio. Ea este mama a doi copii, născuţi la distanţă de 15 luni, şi explică faptul că a suferit o separare abdominală. Pe înţelesul tuturor, este vorba despre o separare a muşchilor abdominali, care este însoţită de o relaxare a pielii abdomenului.

Fac exerciţii laterale. Forţa şi stabilitatea revin puţin câte puţin, dar aspectul abdomenului şi vergeturile rămân la fel. Nu este nimic strălucitor în întărirea musculaturii după naştere”, spune Stephanie. „Pot să bag trei degete între cei doi pereţi abdominali”, după cum se vede şi din poze. „Împărtăşesc aceste lucruri pentru cei care vor să ştie că a fi mamă presupune o serie de imperfecţiuni”.

Îmi pare rău pentru cei care găsesc aceste poze dezgustătoare, dar asta este cruda realitate”, scrie Stephanie sub pozele publicate la 6 luni de la ultima naştere.

Stephanie-2Stephanie-3

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.