Rectificarea bugetului RA Aeroportul Iași, discutată de consilierii județeni

Rectificarea bugetului RA Aeroportul Iași, discutată de consilierii județeni

Plenul Consiliului Județean Iași se întruneşte marți, 27 martie, într-o nouă ședință ordinară. Pe ordinea de zi a ședinței vor figura câteva zeci de proiecte de hotărâre, printre care o serie de de rectificări bugetare ce privesc instituțiile subordonate, dar și acorduri de cooperare cu alte regiuni sau foruri.

Astfel, consilierii județeni vor discuta un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al RA Aeroportul Iași, pentru anul 2018 și estimările pentru perioada 2019-2020.

Totodată, consilierii vor mai discuta și un alt proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului județului Iași în Adunarea Generală a Asociației Regionale a Serviciilor de Apă Canal Iași referitor la modificarea și completarea contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare.

Pe ordinea de zi va mai figura un proiect de hotărâre referitor la aprobarea documentațiilor de atribuire aferente delegării celor două contracte de concesiune privind activitatea de colectare și transport a deșeurilor municipale în județul Iași, dar și activitatea de operare a stațiilor de transfer și a instalațiilor de tratare a deșeurilor municipale în județul Iași.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.