Recunoaştere naţională pentru Iulius Group la gala Forbes Best Office Buildings

Recunoaştere naţională pentru Iulius Group la gala Forbes Best Office Buildings

Grupul de companii Iulius, cel mai mare dezvoltator şi operator autohton de centre comerciale de tip mall şi proiecte multifuncţionale, care, pe segmentul office, deţine la nivel naţional reţeaua de clădiri de birouri clasa A United Business Center, a fost premiat în cadrul celei de-a doua gale Forbes Best Office Buildings, desfăşurată joi, 25 februarie 2016, în Bucureşti.

Distincţia acordată Iulius Group este pentru „Cel mai relevant dezvoltator în pieţele secundare”, având în operare aproximativ 80.000 de mp de spaţii office clasa A şi alţi 155.000 de mp în construcţie, în marile oraşe din afara Bucureştiului. Evenimentul a fost organizat de Revista Forbes România, cu scopul de a premia dezvoltatorii clădirilor de birouri din ţară şi de a recunoaşte abilităţile manageriale care se reflectă în strategia de business a acestora.

Despre United Business Center

În ansamblul Palas Iaşi, brandul United Business Center (UBC) include patru clădiri de birouri operaţionale, cu o suprafaţă închiriabilă de 38.000 mp. Palas reprezintă cea mai dinamică destinaţie de business din Iaşi, locul unde au sedii peste 45 de companii. Doar în clădirile de birouri lucrează aproximativ 4.200 de persoane. În prezent, grupul Iulius dezvoltă alte două imobile office în ansamblul Palas Iaşi, cu o suprafaţă totală de 24.000 mp, ambele urmând a fi funcţionale în prima parte a acestui an.

La Cluj-Napoca, compania deţine două clădiri de birouri clasa A, Iulius Business Center şi United Business Center Tower, ambele situate în imediata vecinătate a Iulius Mall Cluj. Aproximativ 2.000 de persoane lucrează în cei 17.500 mp ai clădirilor.

Experienţa în dezvoltarea şi operarea proiectelor mixte va fi implementată şi la Timişoara, acolo unde grupul Iulius construieşte, în imediata proximitate a Iulius Mall, cel de-al doilea ansamblu multifuncţional din portofoliu. Openville va include, pe lângă funcţiunile de retail, parc şi entertainment, şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de peste 131.000 mp închiriabili, printre care şi cea mai înaltă clădire din România (155 m şi 27 etaje). Construcţia ansamblului a început în luna septembrie a anului trecut, cu lucrările la o primă clădire de birouri, de 18.000 mp, ce urmează a fi inaugurată în această toamnă. Valoarea totală a investiţiei în proiectul Openville Timişoara se ridică la peste 220 milioane de euro.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.