Redactorul şef de la „Ziarul de Iaşi” a intrat în pre-campanie. Îi arată limbuţa lui Chirica!

Redactorul şef de la „Ziarul de Iaşi” a intrat în pre-campanie. Îi arată limbuţa lui Chirica!

Ca de fiecare dată când se apropie o campanie electorală, Toni Hriţac, redactorul-şef de la „Ziarul de Iaşi”, iese şi îi atacă pe cei care, întâmplător sau nu, se află undeva în fruntea Primăriei Iaşi. De ce face acest lucru? Nu pot să vă răspund, în schimb pot să vă sugerez să urmăriţi câtă reclamă de la societăţile subordonate Primăriei Iaşi va exista în viitorul apropiat în ZDI (nicio legătură cu BZI).

Printre găluştele pe care nu am înţeles dacă încerca să le molfăie sau să le scoată din gură, Toni Hriţac a trecut la atac, în cadrul emisiunii „Vocile Iaşului”, transmisă în data de 19 ianuarie, pe postul de televiziune Digi 24 Iaşi. Ţinta atacului, nu foarte puternic, dar bine dozat astfel încât să se înţeleagă mesajul, a fost actualul viceprimar cu atribuţii de primar Mihai Chirica.

Redăm mai jos câteva din sforţările lui Hriţac de a-i arăta limba lui Chirica (i-a ieşit doar limbuţa):

A reuşit (Mihai Chirica – n.r.) să ia tot răul din administraţia ultimilor ani şi să-l pună în cârca lui Nichita şi ce-a fost bun să treacă în palmaresul său”.

Neavând o opoziţie puternică, (Chirica – n.r.) a creionat această impresie că Nichita a făcut ce e rău şi că el face ce este bun. Dar nu cred că va mai dura mult şi se vor trezi cumva liberalii sau alţi candidaţi care-i vor spune verde în faţă: Dom´le, ideea de a planta tei a fost a ta! Ai participat activ la Pasajul Băncilă, trebuie să găseşti soluţii!”.

El (Mihai Chirica – n.r.), cumva, dă impresia (…) că fuge de o realitate. Merge prost Managementul Traficului, fă o celulă de criză şi pune-i să lucreze. Semafoarele astea sunt un plus, nu un minus. Ele trebuie să funcţioneze optim”.

Avem probleme cu Managementul Traficului. Este foarte important (…) Decât explicaţii gen Chirica – greaua moştenire… Dom´le, ce moştenire? Ai fost acolo, viceprimar; ai fost, ai lucrat efectiv la asta”!

PS Aşteptăm continuarea!

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.