Remiză albă pentru CSM Politehnica

Remiză albă pentru CSM Politehnica

Formația CSM Politehnica Iași a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată vineri seară, în deplasare, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a VII-a a Ligii I.

Elevii lui Flavius Stoican continuă astfel seria rezultatelor pozitive, însă după un meci modest, în fața unui adversar care putea fi învins, mai ales că a jucat o repriză cu un om în minus.

Meciul, lipsit de spectaculozitate, a curs spre o remiză alba, ambele echipe lăsând impresia că joacă mai mult cu frica să nu ia gol decât să înscrie și să câștige.

Începutul de joc le-a aparținut gazdelor, însă fără a-și crea ocazii mari de gol. Odată cu trecerea timpului, ieșenii au echilibrat jocul și greșelile la ultima pasă i-au făcut să nu pună în pericol poarta lui Iliev.

În minutul 43, gazdele au rămas în 10 oameni, după ce Moise a văzut al doilea galben pentru că şi-a călcat un adversar.

Deși au avut un om în plus, ieșenii nu au forțat în repriza a doua, mulțumindu-se să țină de minge și să se apere organizat.

Singura fază mai importantă a meciului s-a consumat în minutul 65, când Jo a tras puternic din marginea careului la colţul lung, dar Iliev a respins în margine.

Același Jo și-a mai încercat odată șansa în minutul 87, din marginea careului, dar nu a nimerit poarta.

În prelungiri, Tiago a fost eliminat direct pentru o lovitură cu cotul, la o fază la mijlocul terenului, care nu prezenta niciun pericol pentru ieșeni.

Formația ieșeană obține încă un punct, însă se poate declara nemulțumită având în vedere absențele din tabăra giurgiuvenilor și faptul că au jucat mai bine de 45 deminute cu un om în plus.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.