Remiză albă scoasă de FC Botoșani

Remiză albă scoasă de FC Botoșani

Formația FC Botoșani a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată luni seară, pe teren propriu, în compania echipei Dinamo București.

Pe un gazon ud, partida a fost o luptă surdă între două formații care și-au dorit în primul rând să nu piardă. În condițiile în care a plouat în continuu, s-a jucat pe contre. Mai întâi, Popa a depăşit doi adversari, a pasat la Moruţan, acesta a întors pentru Buş, iar şutul în forţă al acestuia a fost respins de Penedo.

La cealaltă poartă, Dinamo a cerut penalty pentru henţ, însă Feşnic nu a văzut vreo intenție a fundașului botoșănean de a juca mingea cu mâna. La faza imediat următoare, gazdele cer penalty pentru henţ, însă arbitrul ia aceeași decizie.

Pe finalul primei reprize, Dinamo ratează o mare ocazie de a marca, Romera trimițând peste poartă, din cinci metri, după o centrare a lui Salomao.

În minutul 53, Muşat este eliminat pentru o intervenție asupra lui Hanca. Oaspeții se aruncă în atac, însă Cobrea se remarcă la ocaziile lui Nemec, Costache și Rivaldinho.

Din minutul 74, se restabilește echilibrul pe teren, Katsikas văzând și el cartonașul roșu pentru intervenția asupra lui Kuku.

Se joacă în continuare pe contre, însă nici Buș și nici Rivaldinho nu reușesc să înscrie.

Se termină 0-0 şi cu 25 de puncte FC Botoşani urcă pe locul 4.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.