Remiză spectaculoasă pentru FC Botoșani

Remiză spectaculoasă pentru FC Botoșani

Formația FC Botoșani a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată duminică seară, la Voluntari, cu FCSB.

Gazdele au început bine partida, au marcat repede două goluri după care a jucat la trecerea timpului. Botoșănenii au revenit în joc prin golurile marcate de Enriko Papa și Mihai Roman și puteau obține chiar toate punctele pe final.

La prima ocazie de gol, FCSB a reușit să marcheze în poarta lui Eduard Pap, în minutul 4. Gnohere a centrat de pe stânga, Coman i-a pasat lui Man iar acesta a trimis mingea în poartă cu călcâiul.

În minutul 19, Gnohere a transformat penalty-ul dictat ușor la o cădere în careu a lui Coman.

În minutul 34, FC Botoșani și-a trecut în cont prima ocazie de gol. Soiledis a executat o lovitură liberă din marginea careului, dar goalkeeperul FCSB-ului a reușit să respingă.

Cu două minute înainte de final, Rodriguez a executat o lovitură liberă de pe stânga, Enriko Papa a reluat cu capul spre colțul lung și a marcat.

Intrat pe teren în minutul 64,Repriza a doua a fost dominată de botoșăeneni, care și-au creat mai multe coazii de gol. În minutul 75, FC Botoșani a restabilit egalitatea prin Mihai Roman. Șase minute mai târziu, FC Botoșani putea marca din nou dar Golofca nu a reușit să profite de centrarea lui Soiledis.

Pe final, și FCSB a trecut pe lângă victorie, Man, Rusescu și Filip nereușind să marcheze.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.