Restricții de circulație pe bulevardul Primăverii

Restricții de circulație pe bulevardul Primăverii

De marţi, 22 mai, vor fi instituite restricţii de circulaţie pe Bulevardul Primăverii, în zona benzinăriei Rompetrol, respectiv a intersecţiei cu Bulevardul Socola.

Măsura este motivată de continuarea lucrărilor la reţeaua de colectare a apelor pluviale pentru hypermarketul Dedeman, potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri.

Direcţia adaugă că executantul lucrării va respecta măsurile de semnalizare a perimetrului, precizate în avizele emise de Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Iaşi şi de DRDP Iaşi – Compartimentul Tehnic, Întreţinere drumuri.

Altfel, începând de luni, pe strada Sergent Grigore Ioan traficul va fi restricționat din cauza lucrărilor timp de două săptămâni.

În ceea ce privește trecerea la nivel peste calea ferată de la fosta barieră BJATM, pentru schimbarea traverselor și înlocuirea dalelor de beton, strada va fi redeschisă cel mai târziu luni, 4 iunie. În această perioadă, traficul va fi deviat pe cele două pasaje, „Octav Băncilă“, unde accesul vehiculelor grele e restricţionat, respectiv „Alexandru cel Bun“.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.