Rezultat mare pentru rugbiștii ieșeni

Rezultat mare pentru rugbiștii ieșeni

Echipa de rugby Politehnica Iași a debutat în noua ediție de campionat cu o remiză, în deplasare, în compania formației CSM Olimpia București, scor 22-22 (17-16).

Rezultatul este cu atât mai mare dacă ținem cont de problemele multiple cu care s-a confruntat formația ieșeană în această vară, mulți grăbindu-se să cânte prohodul acestei grupări.

Începutul de meci nu a dat prea mari speranțe pentru ieșeni, Nick Moa accidentându-se încă din minutul 6. Mai mult, în minutul 10, gazdele aveau deja 10-0 după lovitura de pedeapsă a lui Vaovasa şi eseul lui Tuiakau, transformat de același Vaovasa.

Replica ieșenilor a venit în urma a două lovituri de pedeapsă ale lui Plai. Până la pauză, CSM a primit un eseu de penalitate, în timp ce Plai a reuşit un dropgol.

În minutul 46, bcuureștenii au dus scorul la 22-16, după eseul lui Carpo, transformarea fiind ratată de Genia. Dar, Plai a continuat să țină Iașul în joc după două lovituri de pedeapsă, scor 22-22.

Ieșenii puteau obține chiar Victoria pe final, dar în minutul 77, Druşcă a înscris în terenul de ţintă, dar arbitrul a anulat încercarea, considerând că Ştefan a călcat linia de margine.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.