Rugbiștii ieșeni nu mai participă în Cupa Regelui

Rugbiștii ieșeni nu mai participă în Cupa Regelui

Echipa de rugby CS Politehnica Iași nu va mai participa la ediția din acest an a Cupei Regelui.

Potrivit programului prezentat pe site-ul SuperLigii, echipa ieșeană nu mai apare printre competitoare în faza play-out, unde vor fi doar Dinamo, U Cluj și CSM Bucovina Suceava.

Campioana României la rugby, Timișoara Saracens, va întâlni Steaua București, sâmbătă, în derby-ul primei etape, faza play-off a Cupei Regelui, iar CSM Știința Baia Mare se va confrunta cu CSM Olimpia București, în timp ce în faza play-out, CSM Bucovina Suceava va avea ca adversar pe U Cluj în runda inaugurală.

Cea de-a treia ediție a Cupei Regelui va debuta în weekend-ul 5-6 august și va dura trei săptămâni, până pe 19-20 august.

Jocurile în play-off se vor disputa într-un singur tur, aplicându-se prevederile Tabelei Berger pentru patru echipe participante, după care se va întocmi un clasament de la 1 la 4, echipele fiind Timișoara Saracens, CSA Steaua, CSM Baia Mare și CSM București.

Jocurile în play-out se vor desfășura într-un singur tur, aplicându-se prevederile Tabelei Berger pentru patru echipe participante, după care se va întocmi un clasament de la 5 la 8, echipele fiind CS Dinamo, CSM Bucovina Suceava și CS Universitatea Cluj.

Meciurile vor avea loc pe 5, 12 și 19 august.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.